• head_banner_01

Апликација

Апликација

3D мрежеста ткаенина

Употреба:Кревети, седишта за автомобил, чевли, безбедни чевли, домашен текстил, облека, чевли, постелнина, завеса

33D (2)
3d (5)
3d (3)
3d (4)
3d (1)
33D (3)
33D (1)
33D (4)
33D (5)

Памучна ткаенина

Употреба:Софа, Завеса, Облека, Мебел, тапацир, домашен текстил

памук
памук (3)
памук (4)
памук (2)
памук (1)
памук (3)
памук (1)
памук (4)
памук (2)

Ткаенина за блокирање

Употреба:Постава, палто / јакна, здолништа, спортска облека, панталони, јога

Ткаенина за заклучување (5)
Ткаенина за заклучување (1)
Ткаенина за заклучување (2)
Ткаенина за заклучување (4)
Ткаенина за заклучување (8)
Ткаенина за заклучување (3)
Ткаенина за заклучување (7)
Ткаенина за заклучување (6)
Ткаенина за блокирање

Ткаенина од најлон спандекс

Употреба:Облека, костими за капење, долна облека, јога, спортска облека

nsp (1)
nsp (6)
nsp (3)
nsp (2)
nsp (5)
nsp (1)
nsp (3)
nsp (4)
nsp (2)

Ткаенина од полиестер спандекс

Употреба:Облека, костими за капење, долна облека, јога, спортска облека

Полиестер (4)
Полиестер (1)
Полиестер (3)
Полиестер (1)
Полиестер (5)
Спандекс (3)
Спандекс (4)
Спандекс (1)
Спандекс (2)

Пу кожна ткаенина

Употреба:Софа, чанта, чевли, мебел, седиште за автомобил, домашен текстил, ракавици, постава, појас

пу (2)
пу (7)
пу (8)
пу (9)
пу (10)
пу (6)
пу (3)
пу (5)
пу (1)

Кадифена ткаенина

Употреба:Софа, завеса, стол, перница, мебел, тапацир, домашен текстил, облека

кадифе (7)
кадифе (10)
кадифе (6)
кадифе (9)
кадифе (8)
кадифе (1)
кадифе (4)
кадифе (3)
кадифе (2)