• head_banner_01

Nylons egenskaber og egenskaber

Nylons egenskaber og egenskaber

Nylons egenskaber

Stærk, god slidstyrke, hjemmet har den første fiber.Dens slidstyrke er 10 gange højere end bomuldsfibre, 10 gange tørre viskosefibre og 140 gange våde fibre.Derfor er dens holdbarhed fremragende.

Nylonstof har fremragende elasticitet og elastisk genopretning, men det er let at deformere under lille ydre kraft, så dets stof er let at rynke under brug.

Dårlig ventilation, let at generere statisk elektricitet.

Hygroskopiciteten af ​​nylonstof er bedre blandt syntetiske fiberstoffer, så tøjet lavet af nylon er mere behageligt end det der er lavet af polyester.

Det har god mølbestandighed og korrosionsbestandighed.

Varmemodstanden og lysmodstanden er ikke god nok, og strygetemperaturen bør kontrolleres under 140 ℃.Vær opmærksom på vaske- og vedligeholdelsesbetingelserne under brug og brug for at undgå at beskadige stoffet.

Nylonstof er et let stof, som kun er opført bag polypropylen- og akrylstoffer i syntetiske fiberstoffer.Derfor er den velegnet til fremstilling af bjergbestigningstøj, vintertøj mv.

Nylons egenskaber1

Nylon 6 og Nylon 66

Nylon 6: Det fulde navn er polycaprolactam fiber, som er polymeriseret fra caprolactam.

Nylon 66: Det fulde navn er polyhexamethylenadipamidfiber, som er polymeriseret fra adipinsyre og hexamethylendiamin.

Generelt set er håndtaget på nylon 66 bedre end nylon 6, og komforten af ​​nylon 66 er også bedre end nylon 6, men det er svært at skelne mellem nylon 6 og nylon 66 på overfladen.

Nylons egenskaber2

De fælles kendetegn ved nylon 6 og nylon 66 er: dårlig lysmodstand.Under langvarig sollys og ultraviolet lys falder intensiteten, og farven bliver gul;Dens varmebestandighed er heller ikke god nok.Ved 150 ℃ bliver det gult efter 5 timer, dets styrke og forlængelse falder betydeligt, og dets krympning øges.Nylon 6 og 66 filamenter har god lavtemperaturbestandighed, og deres elasticitet ændrer sig lidt under – 70 ℃.Dens DC-ledningsevne er meget lav, og det er let at generere statisk elektricitet på grund af friktion under forarbejdning.Dens ledningsevne øges med stigningen i fugtabsorptionen og øges eksponentielt med stigningen i fugtigheden.Nylon 6 og 66 filamenter har stærk modstand mod mikrobiel virkning, og deres modstand mod mikrobiel virkning i mudret vand eller alkali er kun ringere end klorfibres.Med hensyn til kemiske egenskaber har nylon 6 og 66 filamenter alkaliresistens og reduktionsmiddelresistens, men har dårlig syreresistens og oxidantresistens.


Indlægstid: 21. september 2022